Favourites right now

My two favourite purchases here in Canada have to be the Nike Roshe Run’s and the signature Essie nail polish I just happened to find here in Whistler. Seriously those Nike’s are sold out everywhere! We’ve looked for them here in Whistler and in Vancouver and kept getting the “sold-out” until we just happened to walk by a random shoe store in Vancouver and I spotted these in the window. Apparently they just got new stock the day before and the sales associate said they will sell out within a week. How popular these trainers have become has taken everyone by surprise, it seems. Anywho, I got my pair which is all that matters!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

And check this Essie polish out “Minimalistic” – how cool is that? I have my signature nail polish! Haha, I can never wear another colour again.

You can follow me on Instagram @mminimalisticss

IMG_7093

Mun tämän hetkiset lemppariostokset on kauan himotut Niken Roshe Run:it, jotka vihdoin löysin Vancouverista. Kuten instagramin seuraajat tietävät, me käytiin maanantaina pienellä road tripillä Vanissa ja siinä samassa pääsin tutkimaan Vancouverin shoppailumestoja. Nikejä on etsitty täällä kissojen ja koirien kanssa ja joka ikinen liike on myynyt mulle ei-oota kunnes Vancouverissa satuin kävelemään pienen kenkäkaupan ohi, jonka ikkunassa nämä olivat. Kuulemma heille oli juuri saapunut varastoon erä, jonka myyjä epäili myytävän loppuun viikossa. Mut nyt mä vihdoin sain nää tossut!

Toinen lempparilöytö on Essien kuin mulle tehty lakka nimeltään Minimalistic. Olin kynsilakkaostoksilla paikallisessa huumekaupassa Drug storessa kun tämä nimi ihan sattumoisin osui silmiin. Pakkohan se oli ostaa.

Ja tosiaan, Instagramissa mua voi seurata @mminimalisticss

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s