7th Heaven and about

My jet lag’s doing a lot better now but this week has been rather interesting. I don’t think I’ve ever experienced a proper jet lag to be honest. I’ve had no trouble falling asleep but then every night I would wake up between 2am and 4am. So I’ve had a lot of time to ponder on the meaning of life. I have come absolutely nowhere with that.

Whistler already feels like ages ago even if it was less than a week ago I got back. I found these pictures from 7th Heaven and around so let’s enjoy the scenery one more time.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

image1

image2

cheeky selfie

 

Torstai on toivoa täynnä! Toivottavasti jet lag helpottaa ja normaali unirytmi palautuu viimeistään viikonlopun aikana. Tämä viikko on mennyt öitä valvoen vaikka olenkin ihan hyvin nukahtanut joka ilta. Sitä on vaan sitten herännyt aamuyöstä ja pohtimaan syntyjä syviä. Onneksi töissä ei oo väsyttänyt.

Löysin muutaman kuvan mm. Blackcombin 7th Heavenistä, jotka halusin vielä jakaa täällä. On siellä kyllä upeat maisemat! Nyt kun tässä kotisohvalla istuu tuntuu ihan siltä kuin koko reissusta olisi ihan älyttömän kauan aikaa, vaikka enhän mä ole ollut kotona edes viikkoa.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s