Throwback to winter

Such lovely weather we’ve had for days in Helsinki. Spring is finally here and summer on the way! I’ve been really busy the past week so here’s an outfit from some weeks back. Leather pants and a chunky knit, can’t really go wrong with that can you?

I’m getting back on track with working out, finally. Needless to say; visits to gym during holiday = 0. Burgers and pints consumed during holiday = 100. I bought amazing Lululemon gear in Canada in order to boost motivation (sneak peak in instagram!) and I’ve also started yoga. So the plan for spring is to add running and yoga to my regular gym routine. We can come back to that in a few weeks and see how it’s going.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

coat – alexander wangXhm // knit – gina tricot // leather pants – selected femme // beanie – cubus // bag – marianne valola

Mä en oo kerennyt kertaakaan kuvaan vaikka ulkona on ollut aivan mahtava ilma jo viikon! Koitan nipistää aikaa huomenna mutta tähän hätään nyt muutaman viikon takaisia kuvia kun oli lumi vielä maassa. Näissä kiteytyy yksi lemppariasuista: nahkahousut ja jättineule. Värimaailma: Darth Vader.

Treenitkin on lähtenyt taas loman jälkeen rullaamaan. Ostin motivaation nostattamiseksi Lululemonilta aivan ihania treenikamppeita (sneak peak -kuva instassa!). Toisena uutuutena tälle keväälle on jooga, joka olisi tarkoitus pitää salitreenin ja juoksun lomassa viikottaisena kehonhuoltona. Palataan asiaan vaikka muutaman viikon päästä että miten todellisuudessa on käynyt.

Photo: Anna Salonen

One thought on “Throwback to winter

  1. Pingback: Green leaves |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s