I heart Helsinki

I love living in Helsinki! I honestly think it’s one of the best cities in the world. There’s so much happening in this city, especially come summer. Just last week I got a reminder of the awesomeness at the Streat Helsinki food festival. I actually went on two separate occasions. It was yummie! I can’t wait for all the park festivals, block parties and food and sports events Helsinki has in store for us this summer!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

coat - zara // jeans shirt - hm // jeans - nudie // bracelets - 2orByYat & ideakoru

coat – zara // jeans shirt – hm // jeans – nudie // bracelets – 2orByYat & ideakoru

Mun mielestä Helsinki on yksi maailman parhaista kaupungeista! Täällä on ihana asua, enkä voisi kuvitella asuvani muualla niin kauan kuin Suomessa olen. Varsinkin kesällä tämä kaupunki herää ihan erilailla eloon kun koko ajan on jotain tapahtumaa ruoan, urheilun tai musiikin merkeissä. Näistä ensimmäisestä saatiin nauttia viime viikolla Streat Helsinki katuruokafestivaalin muodossa. Kuinka moni kävi? Itse kävin ihan kahteen otteeseen: torstain snägärien yössä ja sunnuntaina hakemassa lounasta Senaatintorille parkkeeratuista rekoista. Jälkimmäisessä tuli varsinainen valinnan vaikeus ja kiersin rekat vaikka kuinka monesti ennen kuin osasin päättää mitä haluan syödä!

Photo: Henrietta Åström

 

 

2 thoughts on “I heart Helsinki

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s