Mellow

I don’t think I got anything done during the holidays. I did go for a run twice, but other than that I didn’t really leave the house as it was raining pretty much non stop. I ate well and watched all seasons of House of Cards on Netflix. No chocolate eggs though! I totally forgot you were supposed to buy them. Oh well, it was a perfect Easter all the same.

Here’s a few photos from some time back. I’m really into black and white right now. I found these amazing black-white-grey tiles on Instagram and now I’m totally obsessed about re-doing my bathroom. A project which will most likely never see the light of day. Or not in this house. If I was to re-do something I should start with the kitchen. I certainly did pick the two cheapest rooms to obsess over.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVoitteko käsittää etten syönyt yhtään suklaamunaa koko pääsiäisenä?! Mä en edes tajunnut koko juttua ennen kuin töissä kysyttiin et montako söit. Ei käynyt edes mielessä että niitä olis pitänyt ostaa. Needless to say, en myöskään syönyt mämmiä tai pashaa. Mun jälkkäri oli itse asiassa Häagen Dazs:in Cookies & Cream jätski, jota on vieläkin pakkasessa.

Mulle iski hirvee kylppäriremppahimo kun löysin Instasta kuvan aivan käsittämättömän päheistä kaakeleista! Ois just hieno saada sellanen lattia omaan kylppäriin. Ja myös se sellanen roikkuva vessanpytty. Mutta myös keittiö pitäisi rempata (jos nyt siis jotain alkaa remppaamaan) eikä sekään ole mikään halpa projekti. Ja kumpikaan ei suoranaisesti tarvitse remonttia, mutta ois se vaan niin kivaa..

Photo: Anna Salonen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s