Hair inspo

I developed an acute need to change my look earlier this week and luckily I was able to get an appointment for next Friday. My hairdresser has been the same for years and he’s very popular so I was surprised he managed to squeeze me in for a morning appointment. Contrary to my usual visits, I actually have a strong vision of what I want this time. What do you say; yay or nay?hairspoMulle kehittyi akuuttitarve tehdä hiuksille jotain ja sain yllätyksekseni ajan jo ens viikolle. Oon käynyt jo vuosia Janilla Puressa, joka on tehnyt mulle kaikenlaista lyhyestä poikatukasta blondaukseen. Vuosien varrella yhteistyö on kehittynyt sille tasolle etten yleensä edes tiedä mitä haluan, vaan lähinnä istun penkkiin asenteella tee-mitä-haluat-mikä-näyttää-hyvältä. Nyt mulla kuitenkin on tarkempi visio mielessä, saapa nähdä meneekö meillä näkemykset yhteen vai onko mun idea täysin toteutuskelvoton.

Photos: Pinterest

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s