Groupie

 

As I googled inspiration for my upcoming hairdresser appointment, I kept coming across pictures of Nicole Richie in a scarf. I love her bohemian style with scarfs, messy hair, big shades, loose jeans..you get the point. Well to be honest, I love her style whatever she does. Blue hair, short hair, long hair, classy, messy, hippie, urban. All of it. So of course I was tempted to dig out my hippie scarf and pair it with messy, surfer hair. Add a biker and skinny jeans and Hello groupie! 

Talking about groupies, I am a major food reality -groupie! Anyone living in Finland knows that Jim has been showing reruns of Australian Masterchef followed by American Top Chef Monday through Thursday for weeksThat keeps me glued to the sofa every night. I absolutely love watching people who can cook, cook.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

biker – mango // jeans & tee – bikbok // trainers – nike // shades – rayban // scarf – 2nd hand

Yes, my dog matches my look.

Nicole Richien kuvat pomppasi tasaisin väliajoin esiin kun googlettelin hiusinspiskuvia. Varmaankin hakusanat “messy hair”, “surfer hair” ja “messy bangs” kulminoituu Nicolen pettämättömään tyylitajuun. Post Simple Life. Mun mielestä Nicole onnistuu kyllä tyylissä kuin tyylissä, vaikka ehkä toi hänen huoleton boho-lookki onkin se oma lemppari. Piti sitten itsekin vääntää surffitukka silkkihuivilla kun oltiin lähdössä kaupungille. Siihen se boheemius sitten loppuikin kun ovesta ulos astui enemmänkin 80-luvun bändäri.

Bändäreistä päästäänkin mun omiin fanituksen kohteisiin, joista yhtenä suurimpana on reality ruokashowt! Kiitos Jim joka on näyttänyt aussi Masterchefin ja jenkki Top Chefin uusintoja maanantaista torstaihin, putkeen, 2 tuntia, 4 päivää viikossa! Vielä kun itselle tarttuisi muutakin kuin nälkä noista ohjelmista.

Photo: Henrietta Åström

2 thoughts on “Groupie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s