Brad Pitt in my bed

Got your attention, didn’t I? Hah! Got this super cool pillow case from my cousin last summer. It’s from a Finnish artist collaboration called Nutty Tarts (Tärähtäneet Ämmät). For the potential male in the household, you will find the lovely Angelina Jolie in the collection. Mind you, I’d take Angelina in my bed any day.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

A tiny peek into my bedroom. If it wasn’t evident before, I do love black and white. That photograph canvas hanging on the wall is taken by my friend’s little brother when he was like 15. Even in rain, London is so beautiful. I love that picture.

Kukapa olis uskonut että täältä se Brad Pitt löytyy ihan supisuomesta ja mun sängystä! Sain ton übersiistin tyynynpäällisen mun serkulta viime kesänä. Se oli ostanut sen sellaselta taidekollaboraatiolta kuin Tärähtäneet Ämmät, jotka ovat myös talouden mahdollisia miespuoleisia asukkaita ajatellen printanneet Bradille Angelinan. Ei sillä, kyllä mun sänkyyn yks Angelina Jolie aina mahtuu.

Samalla pientä sneak peekiä makkariin. Mustaa ja valkoista. Mustavalkoista. Maailman kaksi puhtainta väriä. Tuo seinällä roikkuva valokuvakanvas on muuten mun hyvän ystävän pikkuveljen ottama joskus hänen ollessa tyyliin 15. Toisilla niitä lahjoja vaan on. Se on yks mun lempparijutuista kotona. Lontoo on niin kaunis, jopa sateella.

2 thoughts on “Brad Pitt in my bed

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s