The one with stripes

2013-09-25 20.35.59

2013-09-25 20.39.46

coat – monki // shirt – gina tricot // skirt – hm // necklace – glitter // shades – forever21 // shoes – converse

Such dull weather again, hope it’s not going to rain on First of May. I’ve been invited to a housewarming party on Thursday and they have a massive yard so it would be nice to be outside. A big yard is such luxury to those of us living downtown. I haven’t decided to what to wear yet and knowing myself I will have a massive crisis come Thursday afternoon. Well, plenty of time to stress over that.

These pictures are from Saturday, which was a beautiful day by the way. Although I spent most of it indoors on a photography course (more about that later). I learned heaps of new techniques and my friend got to try a different camera with which these are taken. I was wearing my new favourite shirt from Gina Tricot (again), but I love the stripes, they go with everything!

2013-09-25 20.40.55

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKylläpäs meitä taas hemmotellaan vesisateella! Koko sunnuntain odottelin malttamattomana koska pääsisin lenkille, kunnes illalla sade lakkasi ja tilalle tuli sumu. Ei sillä siinä sumussa oli aika magee juosta veden äärellä pitkin Arabianrantaa. Vapuksi onkin onneksi luvattu vähän parempaa säätä, mulla on nimittäin yhdet tuparit aattona ja koska talossa on superiso piha olisi mahtavaa saada nauttia siitä ulkona. Vappupäivän meiningit on vielä ihan auki, oisko ehdotuksia?

Viime lauantaina, jolloin nämäkin kuvat on otettu, oli taas mahtava auringonpaiste. Suurimman osan päivästä vietin tosin sisätiloissa valokuvakurssilla. Oli tosi hauska ja hyödyllinen päivä, opin kamerasta kaikenlaista uutta ja rutkasti uusia tekniikoita, joita pääsin myös päivän aikana testaileen. Saas nähdä kuinka paljon päivän opeista jäi loppujen lopuksi päähän.

Photo: Henrietta Åström

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s