Mother’s Day

Mother’s Day was such a lovely day in Helsinki. I didn’t get to spend it with my mum as we live quite far apart, but I did call her first thing in the morning to wish her a wonderful day. I had made brunch plans with my brother-from-another-mother at Mille Mozzarelle (which by the way was delicious!), followed by a Sunday stroll and ice cream in the sun. All in all a great Mother’s Day despite the fact that there were no mum’s involved. We drove by the Port of Helsinki where all the international cruise ships dock and I saw the biggest ship ever! I never realized they’re so huge! Still, it makes me wonder why you would sail all the way from the US to our neck of the woods..

biker – mango // t-shirt – bikbok never denim // culottes – really old // sneakers – nike // necklace – hm

Sattuipa hieno ilma eilen Äitienpäivän kunniaksi! Oma äitini asuu sen verran kaukana etten päässyt viettämään sitä hänen kanssaan mutta heti aamusta soitin toivottaakseni mukavaa päivää. Kello kahdeksitoista olin varannut pöydän Mille Mozzarellen brunssille, jonne suuntasin adoptiouusioperheeni puolikkaan kanssa. Oli muuten hyvää safkaa jos joku etsii hyvää brunssipaikka Helsingistä! Aikaisempiin brunssikokemuksiini poiketen Millessä tulee valmiit lautaset, eli ei buffameininkiä jos sellaista mielii. Brunssilta luonnollinen siirtymä Mutterikioskin jäätelöjonoon ja jäätelö kädessä ihmisiä töllistelemään. Pyörähdettiin autolla Hernesaaren kautta ihmettelemässä sinne ilmaantunutta risteilijäalusta, joka oli heittämällä suurin koskaan näkemäni paatti. En osannut edes kuvitella kuinka isoja ne oikeesti onkaan. Ruotsinlaivat tuntui ihan soutuveneiltä sen rinnalla.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s