Metallics & boyfriends

This is an outfit I wore to the movies the other day. I’ve bought this knit from Tiger of Sweden years ago and it’s a perfect example of a must-have investment that everyone should own. It was a bit pricey but the price tag did truly indicate quality in this piece. Considering how much it’s been worn (and obviously washed) throughout the years, it really did pay for itself. So that’s my tip for this Thursday, invest in one good knit.

Speaking of must-haves; a leather biker jacket. This is actually my third one as I never seemed to find the one, but I’m pretty certain this is it now. It’s from Mango SS15 and cost just under 100€ so it’s a bargain too, go get yours!

 

biker – mango // boyfriend jeans – lindex // knit – tiger of sweden // shopper – givenchy // pumps – zara // rings – hm

Tässä muutama kuva lauantailta ennen leffailtaa. Tuo kultainen neule on vuosia vanha ostos Tiger of Swedeniltä mutta pysynyt yhtenä vaatekaapin lempparina siitä saakka. Aina puhutaan niistä vaatekaapin peruspilareista tai must-have tuotteista ja mä laittaisin tämän yhdeksi niistä. Se oli aikanaan aika hintava ostos mutta se on ajan saatossa maksanut itsensä takaisin sillä määrällä mitä sitä on käytetty ja pesty. Siitä ei ole langat lähteneet repsottaan tai metallipinnoite kulunut, vaan se on käytännössä samassa kunnossa kuin ostohetkellä. Että jos nyt johonkin suosittelisin sijoittamaan niin se on laadukas neule.

Toinen nappiostos on ehdottomasti biker-takki jos sellainen vielä kaapista puuttuu. Kolmas kerta toden sanoo; kaksi aiempaa olen myynyt eteenpäin kun ne ei sitten kuitenkaan olleet sitä mitä hain. Tämän (toivottavasti viimeisen version) löysin tän kevään Mangon mallistosta, jolle hintaa jäi alle 100€ – löytö!

Photo: Henrietta Åström

4 thoughts on “Metallics & boyfriends

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s