Marrakech madness

When I saw these photos the first thing that came to mind was Marrakech. I have no idea why, I’ve never been there or anywhere in Marocco for that matter. Maybe it’s from Angelica Blick who recently posted pictures of her visit there (here and here). I mean look at the lovely pale pink of this building and the beautiful arches! Am I right or what? One thing is for sure, I’m definitely placing Marrakech on top of my to-go-to list now. Have any of you been there? What would you recommend to do in Morocco?

Before Marrakech, I do have a trip booked for June to *drum roll* BARCELONA! I have never been to Barcelona either so I’m very excited! A friend of mine turns 30 so we’re off for a girls’ weekend. That will be e-p-i-c! We’re looking for a nice beach club for the day, so if you know of any leave a comment below please!

Mulla tuli näistä kuvista jotenkin heti mieleen Marrakech. En ole kyllä koskaan siellä käynyt tai Marokossa ylipäätään. Ehkä se johtuu siitä että Angelica Blick jakoi blogissaan vasta kuvia sieltä (esim täällä ja täällä). Jotenkin ton rakennuksen värimaailma ja noi hienot kaaret toi sellaset Tuhat ja Yksi yötä -vibat. Miksi suurin osa rakennuksista onkin niin tylsän värisiä? Tästä inspiroituneena nostan Marrakechin (ja Marokon) matkustuslistan kärkipäähän – että jos jollain on kokemuksia, jaa niitä ihmeessä kommenttiboksiin!

Mutta ennen kuin nyt päästään Marokkoon on mulla juhannukseksi yksi matka jo buukattuna. Nimittäin BARCELONA! Yks mun kavereista täyttää 30 niin me suunnataan tyttöporukalla nauttimaan auringosta ja Cavasta. Tulee huikee reissu! Että myös Barcan (luin jostain et on superturrea kutsua sitä Barcaksi) kokemukset ja vinkit otetaan vastaan – erityisesti jos osaat suositella jotain kivaa beach klubia päiväksi.

 

2 thoughts on “Marrakech madness

  1. I absolutely loved your leather jacket and the necklace!!! Ive been in Barcelona and is soo amazing!! I have some photos about it on my blog. I really liked your blog and is in english as well yayyy!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s