June uniform

Last week’s outfits can be summed up in these pictures: I’ve worn my new boyfriend jeans basically every day, with a loose shirt in either cotton or denim. It’s been my June uniform. Either with my hair up in a messy bun or down in a loose surfer look. Throw in a pair of heels for a more sophisticated look and you’re ready for after work! Perfecto, if I may say so. A true outfit crisis saver.

The hat is my most recent purchase and jeez was it not hard to find! Most of the hats seem to be one size and that does not work for me I can tell you. I also wanted it to be a straw hat with a wide rim, light in colour with black or navy blue ribbon. Surprisingly difficult to find. But I found one, just in time for Barcelona. 4 more sleeps now! Yay!

jeans & shirt – bikbok // hat – gina tricot // flats – hm // jewellery – house of harlow

Tässäpä tämän kesäkuun uniformu. Ihan luottovaatteena olen käyttänyt uusia boyfriend-farkkuja, jotka pitkän etsinnän jälkeen löysin Bikbokista. (Seuraavalla viikolla ne tuli tietysti aleen -50%). Löysät farkut olen yhdistänyt farkkuun tai puuvillaan, hyvin usein paitapuseromuodossa. Kengät vaihtamalla korkkareihin on ihan valmis vaikka after workeille. Ihan täydellinen vaatekriisin pelastaja. Superhelppo asu joka löytyy jokaisen kaapista, eikö niin?

Ja sitten tuo mun uusin löytö eli tuo hattu. Vitsit oli vaikee löytää tähän päähän sopivaa panamahattua, joka on vaalea väriltään, olkihattu (tai olkijäljitelmää tuo kai on), leveä lieri ja musta tai tummansininen nauha. Ja sen pitäisi istua päähän eikä pyöriä päässä. Hyvin montaa hattua kävin testaamassa kunnes tämän löysin. Passelisti ennen Barcelonan reissua. Enää 4 yötä jee!

Photos: Henrietta Åström

4 thoughts on “June uniform

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s