Summer

Sorry for being absent from the blog world. It was an unintentional break that sort of just went on as the weeks went by and summer kept running away from us. But now it’s finally here! Last week was actually warm enough to sunbathe and drive my little vespa around in a skirt. Welcome summer, you are long overdue!

dress – Zara // sunglasses – gina tricot // sandals – mango

Pahoittelut tästä pitkäksi venyneestä blogihiljaisuudesta. Tauko vaan jotenkin venyi ja venyi kun kesää ei kuulunut ja aina sovittuna kuvauspäivänä satoi vettä. Sitten jäin lomille ja tauko taas venyi. Mutta nyt olen taas täällä, niinkuin kesäkin!

Photos: Henrietta Åström

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s