Waiting on you

Hands up who was at Flow? Whooaahh!! What a weekend! Yet again! Flow usually ends the summer for me, but it seems we’re just starting summer now. I’m so happy with the weather we’ve been treated with these past weeks! Better late than never, I say. I’ve been sneaking out of the office early to enjoy the sun. I’m determined to get a tan this year.

top – gina tricot // skirt – zara // knit – cubus // body chain – bikbok // sandals – mango

Se ois kesän perinteisesti “vika” viikonloppu, eli Flow, takanapäin. Käsi ylös kuka oli myös? Oli kyllä aivan mahtava viikonloppu – taas. Ja nää kelit! Nyt se kesä on tullut (mikä tarkoittaa sinkut hei et hästäg rakkaudenkesä on vielä mahdollista)! Oon vakuuttunut että myös toinen projekti, nimeltä rusketus, saadaan tälle vuodelle taputeltua. Kuka on mukana?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s