Loose fit

I found these great pants at HM the other day.  I mostly wear skinny jeans, (well sometimes boyfriend jeans) but always jeans so this is a welcome change in my wardrobe. These photos were actually taken on my way to alumni dinner so that is the reason for the sharper-than-usual look. My original vision for these pants was a stripe shirt+wide pants+hat/scarf look which I for some reason find very Parisian. But they go very well for smarter occasions too.

 

pants – hm // top – gina tricot // blazer – zara // shoes – ck // coat – monki

Löysin tässä pari päivää sitten ihan mahtavat suorat housut hennesiltä. Mä käytän aina farkkuja; yleensä pillifarkkuja ehkä joskus boyfriendejä mutta aina farkkuja. Ihan tervetullut vaihdos tällaset “fiksummat” kangashousut. Nämä kuvat otettiin itse asiassa matkalla alumni-illalliselle niin siksi tuo koko look on normaalia skarpimpi. Alunperin kun noita housuja lähdin etsimään, mulla oli sellanen pariisilaishenkinen lookki mielessä: raitapaitaa, leveät housut, ehkä joku hattu – mutta hyvin nuo taipuu myös juhlavampaankin lookkiin.

Photo: Henrietta Åström

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s