Grey on black

Getting back to my comfort zone in these black/grey outfits. There was a time in my life when I wore nothing but black. I still do prefer black most of the year, but I’ve become more open to colour. Or I just combine different materials to get a lively black. Like in these photos; on its own each piece is black but put together, the outfit is no longer just black.

coat – monki // silk dress – from japan // ankle boots – mango // bracelets – 2orbyYat & ideakoru // hat – borrowed off my photographer

Aletaan olla mun mukavuusalueella taas tän värimaailman kanssa. Käytän todella paljon mustaa, varsinkin kesäsesongin ulkopuolella. Joitakin vuosia sitten pukeuduin pelkästään, vain ja ainoastaan mustaan. Sellanen Anssi Kela meininki, ei mitään räikeän harmaata. Mutta olen sittemmin lämmennyt muillekin väreille tai teen kuten näissä kuvissa ja leikin materiaaleilla, jotka saavat mustan näyttäytymään eri sävyissä.

Ja onhan tuohon nyt heitetty se räikeän harmaa huivikin.

Photos: H.Å.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s