balmain x hm

This is now a much overdue post, but let’s go back a few weeks. For the first time ever I was queuing to the launch of a HM collaboration. I didn’t quite know what to expect but I’m sure what went down inside the store took everyone by surprise. I got to the line at about 7.40 and I wasn’t too far from the door. (I’ve read that in some countries people actually spent nights outside HM to get their hands on these much coveted pieces!) Nevertheless, once I got inside there were only a few items left! I pushed myself through the crowd to the back wall where I saw the one thing I came for, still hanging on a rack untouched: the green suede pants. The most glamorous pieces I didn’t even see. Were they ever there? I have no idea.  

coat – gina tricot // suede pants – balmain x hm // knit & shoes – zara // necklace – house of harlow // bag – balenciaga

Mennäänpä ajassa taaksepäin muutama viikko, tuonne marraskuun viidenteen. Ekaa kertaa elämässäni olin päättänyt lähteä jonottamaan hm:n yhteistyömallistoa heti aamulla. Viime vuonna ostamani Alexander Wang x HM:n takki löytyi iltapäivällä kun kävin töiden jälkeen piipahtamassa Aleksilla. Tulin jonoon 7.40 eikä se jono mielestäni nyt mikään älytön ollut – ainakaan jos lukemani jutut HM:n edustalla vietetyistä öistä oliko se nyt jossain Aasiassa, pitää paikkaansa. Suomessa ollaan vissiin vähän noviiseja näissä hommissa. 🙂

Niin tai näin, se mikä mua odotti hennesillä sisällä oli kyllä täysin odottamatonta. Mä astuin ovista sisälle ehkä 8:03 eikä jäljellä ollut kuin yksittäisiä hajakokoja jostain malleista! Niitä glamourimpia vaatteita en edes nähnyt. Oliko niitä edes siellä, en pysty varmasti sanomaan. Mä otin saman kyynärpää-tekniikan käyttööni, jolla mua joku tervehti jo portaissa mojauttamalla kylkeen ja änkesin takaseinälle jossa jäljellä roikkui se mitä olin tullutkin hakemaan: vihreet mokkahousut. Ilmeisesti kukaan muu ei tajunnut kuin hienot ne oli kun niitä roikkui vielä muutama kappale jäljellä.

2 thoughts on “balmain x hm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s