asian

I saw this tunic in a Swedish blog that I just randomly stumbled in on ages ago. To my surprise it said HM in the shopping list. So for weeks I kept popping in at HM to see if it had arrived but I got tired of waiting and ordered it online. After a lot of hassle with sizes, I finally go this piece to myself about a month ago. If you’ve got shoulders, go for a bigger size. I absolutely love the style and I’m very surprised I haven’t seen it on the blogs more. I was sure it would become an it-thing. Well incase it does, you saw it here first! 

  

Loving the new colour!

tunic – hm // coat – gina tricot // booties – mango // jeans – bikbok

Aah, mä oon odottanut et pääsen kuvaileen tätä tunikaa! Näin tän sattumoisin yhdessä ruotsalaissa blogissa joskus ihan alkusyksystä. Kävin kyseleen sitä HM:ltä moneen otteeseen kunnes kyllästyin odotukseen ja tilasin netistä. Mun uimarin  hartiat ei mahtunut normaaliin kokoon niin jouduin palauttaan sen ja odottelemaan taas pari viikkoa uutta lähetystä, kunnes nyt ehkä kuukausi sitten se saapui. Oon todella yllättynyt etten oo törmännyt tähän missään muissa blogeissa, koska musta tää on ihan käsittämättömän magee. Olin ihan varma et siitä tulee sellanen it-juttu mut väärin luulin. Mä jopa stressasin et se kerkee näkyä kaikissa blogeissa ennen kun ehdin sitä saamaan ja sit mä vaan näytän siltä ku oisin ostanut jonkun toisen vaatekaapin mielikuvituksen puutteessa.  

Photo: Henrietta Åström

3 thoughts on “asian

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s