Docks

coat – gina tricot // shirt – vila // jeans – bikbok never denim // pumps – zara // sunnies – dior // bag – balenciaga

Sorry about this prolonged absence from the blog. I am going to fully blame it on the weather we’ve had in Helsinki the past month. As we have a very limited amount of daylight up here during this time of the year, weekends are the only options for a photo session. And it has been pouring rain/grey/dull/windy/sleet/genuinely horrible every single weekend, so we’ve just always postponed it and wished for better luck the coming week. Last Saturday the wait finally paid off! I even got to take my new sunnies out – yay! In all honestly it was windy as hell and my feet were freezing but hello, SUN!?

this is a freakin’ awesome picture by the way!

Ihan ensiksi täytyy pyytää anteeksi tätä todella pitkäksi venähtänyttä blogitaukoa. Tauko oli täysin tahaton ja syytän vain ja ainoastaan viimeisten viikkojen säätä. Koska tähän aikaan vuodesta auringonvalo on vielä jokseenkin harvinainen näky (ja sekä minä että luottokuvaajani ollaan normaalissa kasista-neljään toimistoelämässä arkisin) on viikonloput ainoita mahdollisia hetkiä käydä kuvaamassa blogimateriaalia. Ja viikonloputhan ovat olleet vaihtelevasti räntää/vettä/harmaata/myrskyä/loskaa/p*skaa eli aina on pitänyt siirtää treffejä viikolla. Viime lauantaina odotus kuitenkin vihdoin palkittiin ja aurinko köllötti pilvettömällä taivaalla k-o-k-o päivän. Mitä luksusta!

Kädet ylös kuka muu oli ihan fiiliksissä lauantain säästä?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s