The devil is in the detail

Here’s part II of our last photo session. We got a bit carried away as the weather was so great (apart from the wind) so there’s plenty of material to choose from. I think I have more than 130 pictures from that day! Photographer gone mad. I’ve been trying to convince her to model for me as she has killer style – which she did, by the way, promise to do. And yet, she keeps turning up in a hoodie and no make up to our sessions! I need to work on my persuasiveness.

 

shades – dior // bracelets – 2orbyYat & ideakoru // rings – lorukoru & local silversmith in krabi // bag – balenciaga // heels – zara

Innostuttiin viimeksi tuosta kuvailusta ihan tosissaan ja kuvia kertyi reilu 130 kameraan. Tässäpä siis vähän lisää materiaalia silloiselta lauantailta. En oo muutenkaan tainnut tehdä tollasta details-postausta koskaan. Oisko muuten kiinnostusta nähdä mun kavereiden tyyliä täällä blogin puolella? Luottokuvaaja on jo vähän niinku lupautunut mutta ilmestyy silti aina hupparissa ja ilman meikkiä kuvauksiin niin että se siirtyy “ens kertaan”. Pientä painostusta tarvinnee vielä..

Photos: H.Å.

2 thoughts on “The devil is in the detail

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s