Another collar shirt

I realized that I’ve unintentionally become a collar shirt person. It has honestly become the easiest, my most trusted piece in my wardrobe. Most mornings I’m too much in a hurry to start pondering on the day’s outfit so I just grab whatever I see first. And more often than not, it is a collar shirt. I do have to say that I am very picky of the fit and I spent a small eternity looking for a white collar shirt. I was surprised by the complexity of that project given that there are rows and rows of white collar shirts in every single store you may stumble across. But to find a good cut, now that is a whole other story.

coat & shirt – gina tricot // skirt – hm // beanie – balmuir // scarf – santosh // sneakers – nike // shopper – givenchy

Ihan huomaamatta mun vaatehuoneeseen on alkanut ilmestyä kauluspaitoja. Ja sen myötä niistä on tullut yksi helpoimmista valinnoista kiireisinä aamuina. Tää raitapaita on yks mieluisimmista kahdesta syystä: siinä on todella hyvä leikkaus ja se näyttää hyvältä ryppyisenä eli siis sitä ei tarvi silittää. Se on jotenki vähän pellavamainen vaikka onkin 100% puuvillaa. Näitä ois pitänyt ostaa joka värissä, mutta alerekistä tuon aikanaan bongasin. Yksi pisimmistä ja haastavimmistä projekteista naismuistiin oli muuten valkoisen kauluspaidan metsästys. Niitä on joka ikinen rättikauppa puolillaan, mutta löydäpä sellainen joka istuu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s