Vacay time

In just 9 days I am heading back to British Columbia for what I’d like to call Whistler 2.0. Yay! Excitement overload! I can’t wait to see this little pumpkin again! It will be AAAWESOOOOOOOME (my least favourite word in the entire world, but when in Rome..) Snowboarding, beer sipping, Vancouver shopping, sushi ODing in store for me! Truthfully speaking, my training schedule is quite tough this coming month so the après ski’s will be fewer in number but we’ll make up for in quality.

The long awaited vacation is finally here and I can’t wait to spend it with my favourite person.♥

Enää 9 päivää ja mulla alkaa loma! Yaaassss! Lentokone vie mut jälleen kerran kohteeseen Whistler, British Columbia. Tulee niin siistiä! Tosi kiva mennä takaisin kun nyt jo tietää mitä siellä odottaa ja osaan liikkua itsenäisesti (kröhöm) kun muut on töissä. Tällä kertaa matkasuunnitelmissa on myös pari päivää Vancouverissa, mitä odotan ehkä melkein eniten. Viimeksi käytiin päiväreissu siellä ja siitä jäi kyllä ehdottomasti sellanen fiilis et kaupunkiin pitää tutustua paremmin. Muuten ohjelmassa on kaikkea mitä laskettelukeskuselämään kuuluu. Treeniohjelma on kyllä sen verran kova tällä hetkellä et afterit voi jäädä vähäisiksi mutta korvataan määrä laadulla! siis mitäh? 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s