Flower power

Heyheyhey! I’m back from my holiday! I’m sorry I didn’t blog whilst there but it turns out my laptop is pretty much out of memory and it’s making it run real slow – for which I have zero patience. I’ve moved all my photos to an external hard drive which is now reaching it’s limits too, so I have to think of a more permanent solution as this is driving me nuts. Anyway, the vacay was as predicted: awesome! We ended up only staying one night in Van as it was pouring rain so there wasn’t much else to do than shop – which I don’t mind, but my bank account sets way too much limits on that. So we strolled up and down Robson St. which is the street in Downtown Vancouver and had a lovely dinner in Kitsilano, followed by an amazing brekkie at Cafe Medina oh Lord!

Just before heading out of town, we went back to Kitsilano to take some outfit pics on this street I had seen the night before on our way to the restaurant. Apparently the cherry trees had been in full blossom just a week before my arrival but this street was still quite beautiful. It drizzled a little but we nailed these photos in a swift 5 minutes and managed to be out of town before the afternoon rush. They say it always rains in Vancouver, so to go there without an umbrella was truly an amateur move. 

jacket – adidas originals // jeans – bikbok // sneakers – nike

Täällä taas ollaan, kotisohvalla Helsingin kauneimmassa Kruununhaassa. Reissu oli mitä mielettömin ja vilahti ohi yhdessä hujauksessa – niinkuin lomalla on tapana tehdä. Mun oli tarkotus bloggaa reissusta mutta tää kone on ihan jumissa kun kovalevy on vissiin aikalailla täynnä. Oon yrittänyt siirtää kaikki kuvat ulkoiselle kovalevylle mut mun on ilmeisesti aika keksiä joku pysyvämpi ratkaisu. Mullahan ei hermo riitä tollaseen pyörivän sateenkaaripallukan tuijotteluun.

Mutta takaisin asiaan eli reissuun. Kävästiin Vancouverissa pieni shoppailureissu ja syömässä hyvin kun kelit ei olleet ihan sightseeingiä varten tehty. Downtown Vancouverissa on mainio shoppailukatu Robson Street, jonka varrelta löytyy kaikki oleellinen ja loput Robsonin sivukaduilta. Oltiin aika tehokkaita ostostelijoita koska mulla oli näppäränä tyttönä listattu puhelimeen kaikki mitä tarvitsen (tai ainakin kaikki mitä haluan). Sephoralle oli ihan oma listansa ja se tuli tarpeeseen ja silti shopautin itseni suoraan kanta-asiakastasolle VIB (very important beauty insider, tiedoksi ummikoille). Oho.

Nämä kuvat käytiin ottamassa matkalla takaisin Whistleriin. Pyöräytettiin Kitsilanon kautta jossa meidän edellisillan ravintola sijaitsi, kuvaamassa parit asukuvat kirsikkapuiden alla. Valitettavasti parhain kukkaloisto oli ollut juuri viikkoa ennen mun tuloa ja moni puu oli ehtinyt jo tiputtaa kukkansa. Tämä katu oli tosin aika hieno. Vettä tihkutti mutta kaatosade iski vasta kun istuttiin turvallisesti lämpimässä autossa Sea to Sky highwaylla. Vanissa sataa kuulemma aina ja oli varsinainen amatööriliike meiltä lähteä sinne ilman sateenvarjoa. Sen voi kertoa myös mun likomäräksi kastuneet sukat matkalla Kitsilanoon dinnerille.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s