Vancouver, Wet Coast

So the issue with my computer turned out to be a double photo library (don’t ask me how I’ve managed to do that) which was taking up all the space and making everything run real slow. Due to the same fact, no picture had been uploaded into iCloud since I don’t know when, so the back-up to iCloud took just under 2 weeks running day and night! But it’s all there now, phew!

Anywho, here are a few photos from Vancouver city. As said, it was raining the entire time we were there. Wednesday was pouring like there was no tomorrow and I was wearing my Roshee Run’s which meant wet socks up to my ankles, so the light drizzle Thursday morning really felt like it wasn’t raining at all. I couldn’t take my camera out all Wednesday which was a pity as I’d hoped to get a lot of photos to share. The reason’s to come back just keep piling up.. 🙂

On our way back to Whistler, we stopped for a late lunch in Horseshoe Bay where the ferries to Vancouver Island and some smaller islands depart. Way cosier than JĂ€tkĂ€saari, I tell you. Porteau Cove photos are from the first drive up Sea to Sky when I first arrived in Van. Imagine ascending from your dive into that scenery. Beats the Gulf of Finland (which I actually have no experience of, but I’ve been there plenty of times on a ferry and I doubt it’s any better at sea level).

Vancouver Art Gallery

Robson St. aka shopping street

 

Horseshoe Bay

Horseshoe Bay

Porteau Cove dive site

Porteau Cove

The buoys mark the dive sites

KÀvi sitten ilmi ettÀ olen jotenkin onnistunut luomaan tuplakirjaston kaikista koneella olevista kuvista, minkÀ takia muisti oli ihan tÀynnÀ eikÀ kone jaksanut pyörittÀÀ mitÀÀn dataa. MyöskÀÀn pilveen ei ollut tallentunut mitÀÀn todella pitkÀltÀ ajalta eli kaikki se back-upien lataus oli suoritettava ennen kuin uskalsin tehdÀ koneella mitÀÀn muuta. TÀhÀn meni vain ja ainoastaan karvaa vaille KAKSI VIIKKOA (wtf) ympÀrivuorokautisella lataamisella. Mutta siellÀpÀ nyt ovat, pilvenreunalla.

Kuten aiemmin mainitsin, Vancouverissa satoi vettĂ€ koko sen ajan kun oltiin siellĂ€. Tai oikeastaan koko ajan kun olin BrittilĂ€isessĂ€ Kolumbiassa – seurattiin kyllĂ€ sÀÀennusteita jos olisi löytynyt otollisempi aika visiitille. Keskiviikkona vettĂ€ tuli niin paljon ettĂ€ sukat kastui nilkkoja myöten Roshee Runeissa (myönnetÀÀn, ei ehkĂ€ paras kenkĂ€valinta) niin silloin ei myöskÀÀn kameraa uskaltanut ottaa mukaan kaupungille. NĂ€mĂ€ kuvat on napsittu torstaiaamulla siinĂ€ aamupalan ja Sephoran vĂ€lissĂ€. VĂ€hĂ€n harmittaa koska olin ajatellut tekevĂ€ni kattavamman Vancouver-postauksen ja oltiinhan me ajateltu ollakin siellĂ€ kolme pĂ€ivÀÀ.

Horseshoe Bay on vÀhÀn matkaa Vancouverin ulkopuolella sijaitseva lahdenpoukama, josta lauttaliikenne Vancouver Islandille ja muille pikkusaarille lÀhtee. RantatiellÀ sijaitseva ravintola oli tÀynnÀ matkaajia, jotka odottivat omaa lauttaa saapuvaksi. Kuten kuvista nÀkyy pilvet oli tosi matalalla eikÀ Sea to Sky highway ollut ihan yhtÀ henkeÀsalpaava kuin yleensÀ. Ei tosin harmittanut, olenhan sen jo tÀhÀn mennessÀ 8 kertaa nÀhnyt. Kokenut Vancouverin matkaaja tÀÀllÀ moi.

LisÀsin tÀhÀn myös nuo Porteau Cove sukelluskohteella otetut kuvat, siellÀ pysÀhdyttiin kun saavuin Vancouveriin noin viikkoa aikaisemmin. Silloin oli pari kalastajaa lÀhdössÀ merille paikalliseen tapaan metsuripaita pÀÀllÀ ja lippis pÀÀssÀ. Merivesi oli varmasti alle +10 asteista ja viima oli kova mutta kanadalaiset ei pukeudu sillÀ lailla lÀmpimÀsti kuin me. Suomi-miehellÀ ois ollut pilkkihaalari siinÀ sÀÀssÀ. YlipÀÀtÀÀn +10 on kanadalaisen mielestÀ oiva shortsikeli. Sandaaleissa. Ilman takkia. EnkÀ liiottele yhtÀÀn.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s