Festivities

Just a quick hello before I take off for a girl’s weekend in Nice! Looks like the weather is going to be brilliant in Finland too but this trip has been planned for months now. We’re staying at my friend’s house which is a bit outside the city. I’ve never been to Nice before so anything I should definitely do or see while I’m there? This is btw what I wore for Vappu.

coat – monki // shirt – stockmann // shorts – mango // clutch – gucci // shoes – finsk

 

Hejsvejs ja taas mennään! Pitkä viikonloppu tyttöjen kanssa Nizzassa odottaa – woopaa! Tosin Helsingissä (vai koko Suomessa) näyttää olevan kelit kohillaan seuraavat viikot, että kyllä teitäkin hemmotellaan. Onko muuten mitään ehdotonta must see/do juttua mikä pitäisi Nizzassa kokea? Asustellaan kaverin talolla, joka on vähän kaupungin ulkopuolella ja tarkoitus on chillailla siellä pääsääntöisesti – mutta eiköhän me käydä ajeleen joku päivä.

One thought on “Festivities

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s