Nice

Those of you following me on snap know that I took a long weekend starting on Ascension Day and flew to Nice with my friends. My friend’s dad owns a house on the hillside just outside Nice, so we packed our bikinis and summer dresses and headed over. Four days of rosé sipping, pool hang, amazing food and gossip couldn’t have come at a better time. And yes, I finally understand why people drink rosé! The rosé I had years ago was not far from diluted red wine and left me scarred for life, or so I thought until now. I was sold. Officially a fan girl now. Can’t wait for my race to be over so I can resume to the occasional after work.

As said, we had some amazing food thanks to our geniuses in the kitchen; fish, mussels, duck breast, to name a few. Not forgetting breakfast out on the terrace every single morning. You can’t have a bad day if it starts in this view. 

biker – mango // knit dress – bikbok // bag – balenciaga // sneakers – nike // sunglasses – dior

Olin tosiaan Helatorstaista eteenpäin pidennetyn viikonlopun Nizzassa tyttöjen reissulla. Ystäväni isällä on kaupungin ulkopuolella talo, jossa saatiin viettää löhölomaa altaalla lilluen, roseeviiniä tissutellen. Ja tästä päästäänkin viimeisimpään ahaa-elämykseeni nimittäin roseeviiniin! Kukapa tiesi (ilmeisesti kaikki muut paitsi minä) että rosee voi oikeesti olla tosi hyvää eikä sellasta vedellä jatkettua punaviinilitkua, jota jossain terassilla (ehkä Ruotsissa asuessani)  joskus armon vuonna nakki erehdyin maistamaan. Tästä avautui ihan uusi maailma – varsinkin kun Ranskassa ne viinit maksaa sen 6e kalliissa kaupassa. Ystävääni Piaa (nimi ehkä muutettu) lainatakseni: helposti dokattavaa. Tytöt teki myös ihan järisyttävän hyvää safkaa.  Itse pysyttelin suosiolla kattausjoukoissa, vain aamupalan suhteen uskalsin heittää pari bravuuria kahvinkeiton ja mansikoiden lohkomisen muodossa. Siis kyllähän mä ihan syötävää ruokaa teen mutta ankanrinta, sinisimpukat, kalan savustaminen – ei suoranaisia vahvuuksia.

Sunnuntaina taivaalle kerääntyi sen verran pilviä että käytiin ruokakauppakylässä syömässä lounasta ja kiertelemässä vanhaa kaupunkia. Suurin osa kuvista on sieltä. Aika idyllistä, etten sanoisi. Vuoren rinteitä mutkittelevilla teillä näkyi myös paljon maantiepyöräilijöitä. Pieni triathlonisti sisälläni olisi voinut olla kateellinen mutta teiden mutkat, kapeus ja autoilijoiden huomattavan korkea ajonopeus edellämainitut seikat huomioonottaen toi mieleen lähinnä kauhunsekaisia uhkakuvia.

Photos of me: Henrietta Å. others by me

2 thoughts on “Nice

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s