Summer edition

So I was thinking about this blog thing today and how seldom I’ve been posting this summer. It really only is due to the fact that I don’t live with or date my photographer, so getting our calender’s to match can be a struggle. Ideally I would like to be present more and hopefully have more interaction with you guys, so I thought I could during these holiday weeks try “the Swedish” way of blogging which occurs more on the go, hence relying on iPhone pics. Let me know what you think, don’t be shy! ūüėä

Today I had a productive day of aimless wandering in the city, tried the lunch at Story, found a top I’d been eyeing at COS for -50%, chased a few pokemon’s and treated myself to an ice-cream on the way home. Perfecto day.

dress & bag – zara // panama hat – gina tricot

yes, i had wine. i’m on vacay-cay!

Mä oon tässä pohdiskellut tätä blogiani kun postaustahti on taas kesällä hiipunut olemattomiin, mikä nyt ei suoranaisesti ole ollut tarkoitus. Suurin ongelma on se etten tosiaan tee tätä päivätyökseni, niin kuin ei luottokuvaajanikaan, ja meidän aikataulujen yhteensovittaminen vieläpä kelvollisissa sääolosuhteissa on välillä tosi hankalaa. Nytpä sitten keksin että jos kesälomien ajan kokeilisin tällaista naapurimaasta tutumpaan postausmeininkiä, joka on enemmän hetkessä tapahtuvaa eikä kuvien laadulla ole niin suurta merkitystä, ts kännykkäkuvat rulez. Ois mukavaa olla enemmän läsnä täällä virtuaalimaailmassa ja saada teidätkin aktivoitua kommenttiboksin puolella. Että sinne nyt risua ja ruusua et kiinnostaako kököt iluurikuvat vai haluatteko laadukkaampaa, lightroomin editointinappulan läpi käynyttä kuvaa?

Tämä päivä oli sellainen mielestäni täydellinen kesälomapäivä: käveleskelin päämäärättömästi kaupungilla, söin lounasta (viinilasillisella) Storyssa, maleksin läpi Stockan ja Zara ja tein mielettömän löydön COSin alesta. -50% yhdestä paidasta jota olin jo aiemmin käynyt sovittamassa mutta jättänyt silloin rekkiin roikkumaan. Ka-tsing, pelkkää säästöä. Kotimatkalla napattiin Ipun kanssa parit pokemonit ja jädet Kaisaniemen puistosta. Kävi ilmi että mun pokebag oli täynnä eli en voinut ladata mitään tarvikkeita pokestopeilta niin tuli hätä viskellä niitä palloja meneen. En tiennyt et niitä juttuja voi olla vaan rajattu määrä. Oon kyllä muutenkin ihan amatööri koko pelissä, en osaa ku kerätä niitä pokeja. Haluisko joku tulla opettaan?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s