3.1 Phillip Lim

Oh happy days! 3.1 Phillip Lim bags are now available in Finland! Stockmann has added the brand to their selection now that the new bag dept underwent a massive facelift. The mini pashli is a long time favourite of mine and just look at these delicious autumn tones! 

jeans & knit – bikbok // kicks – nike // biker – mango

Oi onnenpäivää, Stocka on remontoinut laukkuosastoaan lisäten uusia merkkejä valikoimaan, joista uusimpana tähtenä 3.1 Phillip Lim! Tuo mini pashli on ollut kestosuosikkejani jo pitkään ja olipa ihana päästä hypistelemään sitä livenä! Erittäin paksun tuntuista nahkaa, luulen että laukku kestää käyttöä todella hyvin ilman sen suurempaa huoltoa. Syksyksi saapuneet värit on kerrassaan herkullisia, en pysty valitsemaan noista suosikkia – vihreä, sininen, punainen, voisin käyttää kaikkia. 

2 thoughts on “3.1 Phillip Lim

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s