It started with a couch..

Earlier this year I was browsing through Instagram and came across the most perfect couch. I’d been pondering a change for sometime but I’d only looked at white sofa’s. Then I found this. This velvet beauty from a Swedish brand called Melimeli. As fate would have it, soon after my discovery Zarro added the brand to their selection and from then on I couldn’t come up with more excuses. I placed my order around midsummer and received the couch just last week. Along with the sofa came the most perfect lamp from Flos – hello! –  a family treasure antique tray turned table and I even got me a palm tree. Because why not? Without further ado, embrace the most perfect couch!

couch – melimeli // lamp – flos // table – antique tray from zanzibar (legs from day)

Mulla oli aiemmin talvella kova halu muuttaa olohuonetta. Mietiskelin pitkään vaaleaa sohvaa ja hankin jopa enshätään uuden päällisen vanhalle sohvalle. Sitten keväällä Pinterest alkoi täyttyä toinen toistaan kauniimmasta samettisohvasta. Joku somentäyteinen ilta löysin ihan täydellisen yksilön niinkin läheltä kuin Ruotsista. Mietin pitkään kenet nakitan käymään showroomilla puolestani ottamassa kuvia ja koeajamassa sohvan, kunnes kohtalo hyppäsi kehiin ja Zarro ilmoitti lisäävänsä Melimelin valikoimaansa. Tätä ei tarvinnut montaa hetkeä miettiä kun mallikappaletta kävin ihailemassa ja niinpä tilaus lähti eteenpäin juhannuksen kieppeillä. Viime viikolla tämä kaunokainen sitten saapui kotiovelle pitkän odotuksen jälkeen. Sohva vaati tietysti uuden pöydän. Ja lampun. Ja palmun. Mutta tapetit jätin vaihtamatta – asia jota ihan vakavissani harkitsin. Mutta kyllä mä oon aika tyytyväinen tähän lopputulokseen vanhoillakin tapeteilla. Olen itse asiassa todella tyytyväinen. Tämä on ihana. Tervetuloa syksy, arki ja pimenevät illat, mua ei tässä olohuoneessa häiritse mikään niistä. ♥

2 thoughts on “It started with a couch..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s