cherry blossom

A few pics from last Sunday. I had never been to the cherry tree park in Helsinki. It was magnificent! Last year I just missed the cherry blossom when I got to Vancouver so this was really nice. Our hanami-stroll was followed by some shopping at the Marimekko Outlet, which is conveniently located right next to this park. I had never been there either, so many new experiences last weekend!

top – bershka // culottes – mango // bag – gucci

   

Käytiin viime sunnuntaina katsomassa Roihuvuoren Kirsikkapuiston Hanami-juhlaa. Mun ensimmäinen kerta kyseisessä puistossa ja olihan se kaunis! Viime vuonna kirsikat oli juuri kukkineet kun tulin Vancouveriin ja näin vain sen hiipuvan loiston kun kierreltiin kaupungilla. Tää oli kyllä magee.

Hanamikävelyn jälkeen piipahdettiin Marimekon outletissa, joka on ihan siinä vieressä. Tehtiin melkoisia löytöjä mamman kanssa, suurin osa -60 tai jopa -70 prossaa. En ollut sielläkään koskaan käynyt, et paljon uutta viime viikonloppuna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s