fashion design – hds

Not sure if I mentioned that I took a course in Fashion Design at Helsinki Design School? Anyways, that’s what kept me busy last September to June. At times a bit hard to fit into my schedule at times,  but the school is designed for people who work full time. The course ended with all of the students getting their one design they had worked on, photographed at a studio by Marica Rosengård. It was an amazing opportunity to experience a photoshoot in a real studio with professional models,  make-up artists and one of the most renowned fashion photographers in Finland.

Kuvan käyttöoikeudet: Helsinki Design School

En muista onko siitä ollut bloginpuolella puhetta, mutta suoritin viime talven aikana muotisuunnittelijan tutkinnon Helsinki Design Schoolissa. Kävin koulua työn ohessa, joka oli välillä vähän taiteilua, mutta HDS on suunniteltu nimeomaan töissäkäyville. Tän syksyn kurssit on tainneet jo alkaa, mutta keväälle hakemusta vaan jos kiinnostaa! Parasta – ja ehkä arvokkainta – kurssissa oli ehdottomasti loppuhuipennus eli oman vaatteen kuvauttaminen studiolla Marika Rosengårdin kuvaamana. Oikea kuvausstudio, Paparazzin mallit ja ammattimeikkaajat. Ja tällanen siitä tuli.

Photo: Marika Rosengård
Model: Sophie / Paparazzi
Make-up: Meghna Mukherjee
Hair: Kira Muesa
Design by me

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s