velvet dream

I thought I’d show you a purchase I recently made. I was in Paris a couple of weeks ago and I popped by Gucci to try on some loafers. I’ve been eyeing these classics since they started to make an entry in the blog scene about a year ago, but I was looking for something other than basic black leather. I’m generally not a big fan of monogram but these I could not get my eyes off. Too much, you say? Nah, just right. Olin taannoin työmatkalla Ranskassa ja jäin viikonlopuksi Pariisiin #independentwoman reissulle. Olin etukäteen päättänyt käydä Guccilla kokeilemassa niitä ihania kuolain-loafereita, ihan ostoluvan kanssa, mikäli ovat mieluisat ihan irl. En yleensä diggaa monogrammista, mut nämä kolahti heti. Jotenki niin överit sikarihuonekengät et näiden jälkeen kaikki muu näytti tosi pliisulta. Huomenna lähden taas työmatkalle, aurinkoiseen Baskimaahan tällä kertaa, loaferit toki mukana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s